Warme wrap met vlees en taugé (diner)
Midden in de vakantietijd hebben we niet altijd even veel zin en tijd om uitgebreid te koken. Denk dan eens aan wraps! Ze zijn gemakkelijk te bereiden, je kunt er eindeloos mee varieren en het is ook nog eens gezond. Hieronder twee recepten, eentje voor de lunch en eentje voor het avondeten.
Succes en smakelijk eten.
Warme wrap met vlees en taugé (diner)
2 personen
15-30 minuten
Ingrediënten
1 dunne prei
100 gram taugé
5 takjes selderij
150 gram nasi vlees
2 eetlepels vloeibare margarine
peper
150 gram diepvries doperwten
2 grote of 4 kleine volkoren wraps
40 gram hummus zonder zout
Bereiding
Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
Was de taugé.
Was de selderij en knip de selderij klein.
Bak het vlees in de hete margarine met wat peper bruin.
Voeg de prei en de doperwten toe en roerbak het geheel in 5 minuten gaar.
Voeg de taugé toe en warm dit goed door.
Maak het geheel op smaak met peper en de selderij.
Warm de wraps op in een droge koekenpan en bestrijk ze dun met hummus.
Verdeel het mengsel erover en rol ze op.
BRON: Voedingscentrum