Skip to main content
image

HR ONDERSTEUNING EN VITALITEITSADVIES

Van Gaal HR Consultancy, het bureau voor praktische ondersteuning en advies op het gebied van HR- en vitaliteitsvraagstukken.

Van Gaal HR Ontzorgt!

Is uw organisatie te klein om een eigen HR professional in dienst te nemen maar te groot om alle HR zaken nog zelf te kunnen managen? Heeft u specifieke vraagstukken waar u graag over wil sparren? Of heeft u behoefte aan een sparringpartner die een frisse, hedendaagse blik heeft op uw (HR)beleid? 

Mijn naam is Anne van Gaal, ik ben al ruim 25 jaar werkzaam binnen het HR vakgebied. De laatste jaren ben ik me steeds verder gaan ontwikkelen op het gebied van gezondheid, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven ben ik een gedegen sparringpartner op management niveau.

image

Wat zijn de voordelen van Van Gaal HR Consultancy?

 • Geen duur abonnement
 • Altijd een op maat gemaakt advies
 • Laagdrempelig en flexibel
 • Zowel structurele als incidentele ondersteuning mogelijk
 • Lid van BKG Gemert 

Wat levert vitaliteit en vitale medewerkers nu eigenlijk op?

 • Aantrekkelijke werkgever
  Vooral in de huidige krappe arbeidsmarkt is het fijn om bekend te staan als een goede werkgever. Professionals hebben voldoende keuze momenteel, dus een sterk werkgeversimago is super belangrijk.
 • Minder verloop
  Een sterk werkgeversimago is niet alleen belangrijk om nieuwe medewerkers aan te trekken, door een sterk vitaliteitsbeleid zorgt u er ook voor dat medewerkers bij u willen blijven werken. Ze voelen dat u hun gezondheid en gesteldheid serieus neemt, daardoor zullen ze eerder bij uworganisatie willen blijven werken en wordt de kans op verloop hierdoor kleiner.
 • Lager ziekteverzuim
  Vitaliteit gaat niet over pas ingrijpen wanneer iemand ziek is, maar juist om het voorkomen van ziekte. U legt het eigenaarschap neer, daar waar het hoort. U bent eerder in staat signalen op te pikken die (kunnen) leiden tot langdurig verzuim. Hierdoor bent u ook eerder in staat om in te grijpen, waardoor uw verzuimpercentage lager wordt.
 • Betrokken medewerkers met een hogere productiviteit
  Betrokken medewerkers worden gezien als een van de belangrijkste voorspellers van organisatiesucces. Onderzoek laat zien dat ze 21% hogere productiviteit hebben, zorgen voor 37% minder ziekteverzuim en 65% hogere loyaliteit hebben.
  Gezonde medewerkers stralen, hebben veel energie en ze willen dit graag uiten en delen. Ze zijn in staat om out of the box te denken, te experimenteren en ideeën aan te dragen.

Zijn dit redenen genoeg om vitaliteit op te nemen in uw bedrijfsplan? 

Als vitaliteitscoach richt ik me op het algehele welzijn van uw medewerkers. Ik begeleid ze naar een fysiek, emotioneel en mentaal gezond leven. Positief denken, energie en waar kom je je bed voor uit zijn belangrijke pijlers binnen vitaliteit. Mijn doel is om mensen zich weer vitaal te laten voelen en ervoor te zorgen dat ze meer in balans zijn met zichzelf en met het leven. 

Wilt u meer weten of gewoon een keer van gedachten wisselen? Aarzel niet, plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Via onderstaande button, per mail of bel 06 34 19 66 91.